Hyppää pääsisältöön
Inredning
Sisustus

KK Möbler kalustaa kotisi ja konttorisi

Meiltä saat sekä inspiraation että konkreettiset vihjeet. Meillä on laaja valikoima laadukkaita huonekaluja edulliseen hintaan. Kumppaneitamme ovat vakiintuneita brändejä, joilla on tunnustettu korkea laatu. Autamme sinua löytämään kokonaisuuden, joka antaa toimivan ja inspiroivan ympäristön kotiin, kesämökille tai toimistoon. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ehdotuksia tai hintapyyntöjä varten. Tervetuloa meille!

Dux säng

Seuraa meitä Instagramissa saadaksesi lisätietoja uutisista ja kampanjoista!

rowicosoffa

Rowico kevätkampanja

Rowico 20%
14.3 - 20.4.23
Klassikko

Refresh your home with String

String System ja String Pocket

Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme suunnittelemaan ja laatimaan sinulle täydellisen hyllyn!

stringsystem
carlhansen
Ajankohtaista

Carl Hansen

Uusi näyttely meillä: "Suunnitteluyritys Carl Hansen & Søn on tanskalainen perheyritys kolmatta sukupolvea. Carl Hansen & Søn on vuosien varrella säilyttänyt vahvan keskittymisensä tanskalaiseen muotoilun klassikoihin ja samalla laajentanut valikoimaansa edustamalla uusia vaikutusvaltaisia ​​suunnittelijoita. Tavoitteemme: kerätä paras ja ikonisin moderni huonekalusuunnittelu saman katon alle."

Tavaramerkit

Myymme huonekaluja ja sisustusta yli sadalta tuotemerkiltä/toimittajilta. Alla löydät linkit valikoimaan näistä. Ota yhteyttä, jos etsit jotain erityistä, niin autamme mielellään sinua löytämään sen!