Hyppää pääsisältöön
Inredning
Sisustus

KK Möbler kalustaa kotisi ja konttorisi

Meiltä saat sekä inspiraation että konkreettiset vihjeet. Meillä on laaja valikoima laadukkaita huonekaluja edulliseen hintaan. Kumppaneitamme ovat vakiintuneita brändejä, joilla on tunnustettu korkea laatu. Autamme sinua löytämään kokonaisuuden, joka antaa toimivan ja inspiroivan ympäristön kotiin, kesämökille tai toimistoon. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ehdotuksia tai hintapyyntöjä varten. Tervetuloa meille!

fred bord

Rowico kampanja

Marraskuu-kampanja 20%
10.11 – 5.12-22
Valaistus

Valoa talven pimeyteen

Laaja valikoima erilaisia ​​valaisimia meiltä:

kattolamput, lattialamput, ikkunalamput jne.

Kysy meiltä, ​​jos etsit jotain erityistä!

Secto Design
carlhansen
Ajankohtaista

Carl Hansen

Uusi näyttely meillä: "Suunnitteluyritys Carl Hansen & Søn on tanskalainen perheyritys kolmatta sukupolvea. Carl Hansen & Søn on vuosien varrella säilyttänyt vahvan keskittymisensä tanskalaiseen muotoilun klassikoihin ja samalla laajentanut valikoimaansa edustamalla uusia vaikutusvaltaisia ​​suunnittelijoita. Tavoitteemme: kerätä paras ja ikonisin moderni huonekalusuunnittelu saman katon alle."

Tavaramerkit

Myymme huonekaluja ja sisustusta yli sadalta tuotemerkiltä/toimittajilta. Alla löydät linkit valikoimaan näistä. Ota yhteyttä, jos etsit jotain erityistä, niin autamme mielellään sinua löytämään sen!